Форум жіночого лідерства відбудеться у Тернополі восени

26.08.2019 10:43   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

Жіночий бізнес форум – LadyFestTernopil –  відбудеться у Тернополі 2-3 жовтня. Тут об’єднуються жінки, які досягли професійного успіху та особистісного визнання, аби обмінятися досвідом та провести майстер-класи, воркшопи для тих, хто тільки розпочинає шлях до фінансової та персональної свободи.

Організатором бізнес форуму є Центр Інформаційної Підтримки Бізнесу м. Вінниця, оснований на базі Вінницького Клубу Ділових Людей у рамках ініціативи EU4Business  Європейського Союзу, за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні. Партнери заходу у Тернополі – Тернопільський осередок «Асоціації жінок України «Дія» (голова – Ольга Шахін),  Клуб Ділових Людей Україна та ГО «Ділові Українські Жінки».

Тернопіль вже друге місто, в якому феєрично та яскраво проходитеме LadyFest. Так, для Вінниччини, VinLadyFest вже традиційно є однією з найочікуваніших подій року. Серед запрошених спікерів - найуспішніші представниці бізнесу, засновниці таких відомих брендів як: Pollardi, Zarina, «Арсенал. Страхування», Центр «Розвиток» та інших.

«На учасниць чекає два дні яскравих знайомств з успішними жінками, які завоювали український та міжнародні ринки, почали свою справу з нуля і змінюють уявлення суспільства про жінок у бізнесі. Подія має на меті допомогти жінкам стати успішними та досягти гармонії, отримати корисні контакти та нові знання, які, я впевнена, стануть початком нових звершень», - зазначає Надія Лисецька, ініціатор та організатор жіночого бізнес форуму VinLadyFest, LadyFestTernopil, керівник Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу м. Вінниця, засновниця Української Платформи «Жінки в Бізнесі», Президент Вінницького Клубу Ділових Людей, підприємниця.

Партнер заходу – радниця міського голови Тернополя Ольга Шахін підкреслює, що здолати суспільні стереотипи жінки зможуть лише за умови активної співпраці та взаємопідтримки.

«Участь у форумі буде пізнавальною та корисною для тернополянок, які прагнуть змінити умови свого життя. А для цього слід почати змінюватися самій. Подія обіцяє подарувати заряд мотивації та розкрити «рецепти» успіху, апробовані на практиці. Відтак, запрошуємо до участі!», - зазначає лідерка Тернопільського осередку «Асоціації жінок України «Дія».

Умови участі та детальна інформація про LadyFestTernopil за посиланням http://ladyfest-ternopil.tilda.ws. Реєструйтеся та долучайтеся до спільноти успішних бізнес-леді!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews