На Тернопільщині провели фестиваль в американському стилі

27.08.2019 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: gazeta.te.ua

У неділю, 25 серпня, на території Байковецької об’єднаної територіальної громади відбувся фестиваль «День Америки в громаді». На заході побувала команда faine.ua, яка продовжує роботу над моніторингом фестивалів на території Тернопільської області.

Серед позитивних моментів експерти відзначили те, що на території food кортів впроваджено дотримання стандарту #ПластикГеть , адже впродовж святкування використовувалися одноразові паперові стаканчики та скляні для  багаторазового використання. Також територію фестивалю обладнали достатньою кількістю сміттєвих баків, хоча й із відсутнім сортуванням.

Завдяки рельєфу території на фестивалі реалізована інклюзивність, але з відсутністю окремих адаптацій.

До фестивалю вела численна кількість вказівників, більшість з яких саморобні і можуть бути легко створенні своїми руками.

Для відвідувачів фесту було облаштованно численні фотозони. А для малечі була присутня дитяча локація, де постійно працювали професійні аніматори.

Загалом, на фестивалі було дотримано формат і стилістика свята.

Як результат, команда faine.ua дійшла висновку, що фестиваль проведений на належному рівні та потребує лише незначних вдосконалень.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta.te.ua