Тернопіль увійшов у ТОП-5 лідерів прозорості інвестиційної сфери в Україні

27.08.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

Тернопіль здобув 4 місце серед міст України за рейтингом прозорості інвестиційної сфери в Україні, отримавши 15,5 бали з 20 можливих. Такі проміжні дані презентувала програма «Transparent Cities/Прозорі міста» за перше півріччя 2019 року.

«Тернопільська міська рада доклала зусиль, щоб зробити процедури підготовки проектів регуляторних актів більш прозорими. У місті проводяться відкриті публічні обговорення проектів таких актів, на сайті ради розміщений реєстр регуляторних актів. Місто також підключено до Start Business Challenge і надало рекордну кількість кейсів – 111. Крім того, міська рада оприлюднила детальну інформацію про співпрацю з проектами міжнародної технічної допомоги та міжнародними організаціями», - зазначається у документі.

Очільник Тернополя Сергій Надал зазначає, що міська рада у своїй діяльності орієнтується на прозорість та відкритість у всіх сферах життєдіяльності міста. Відтак, у місті активно оновлюється уся суспільноважлива інформація на офіційному сайті міської ради, окрім того на порталі відкритих даних опубліковано понад 130 наборів даних.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада