Як жінка впливає на долю чоловіка

28.08.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Пані

Нерідко можна почути, як дружини скаржаться на своїх чоловіків після весілля, - які вони неуважні, жадібні, ледачі. Але чи так це? Дуже часто говорять, що чоловік та жінка міняються після реєстрації своїх відносин. У період, поки немає штампу в паспорті, чоловік приділяє знаки уваги, дарує квіти, подарунки, носить сумки і т.п., а потім нібито відбуваються кардинальні зміни в поведінці і відносинах. І відразу в мозку жінки з'являється думка, що вона заслуговує на краще, а чоловіка вибрала невдало. І це вже емоційна зрада.

Чому старшому поколінню властиві міцні сім'ї з довгою історією, а сучасне молоде покоління не встигають одружитися, як вже біжать розлучатися через «не зійшлися характерами»? А все тому що відносини, а тим більше сім'я, це праця і наполеглива робота на все життя.

Ідеальних людей не буває, як і не буває ідеальних відносин. Інше питання в тому, що ви, погоджуючись на шлюб, приймаєте людину, як з усіма перевагами, так і з його недоліками. І мудрість жінки полягає в терпінні і здатності знаходити компроміси. Звичайно ж, чоловік теж не звільнений від цієї відповідальності. Кожен шлюб передбачає двосторонні компроміси та вміння домовитися і вирішити спільно будь-яку проблему.

Жінка - це «двигун» чоловіка. Якщо постійно принижувати особисті якості та здібності свого чоловіка, то в підсумку він і стане таким, а, отже, розчарує жінку у всіх сенсах. Однак, якщо всіляко допомагати (в силу можливостей) і підтримувати свого чоловіка, направляти його, переживати з ним його труднощі і разом з ним радіти його успіхам, то заради такої опори і підтримки чоловік зрушить гори, і стане кращим, ніж був.

Не треба намагатися бути «чоловіком» у відносинах, адже поруч є людина, яка цілком зможе виконувати цю роль. Якщо жінка вміє забити цвях або поклеїти шпалери, або у неї вистачає сил носити тяжкості, це ще не означає, що вона повинна робити це. Тому що виконуючи всі ці «чоловічі» функції, жінка позбавляє свого чоловіка всякого бажання цим займатися. А навіщо напружуватися, якщо за тебе усе зроблять? А це неправильний підхід.

Чоловік повинен відчувати себе чоловіком. І вся чоловіча робота повинна залишатися за ним. І хай у жінки вийде акуратніше і рівніше поклеїти шпалери, хай чоловік поклеїть їх криво, але обов'язково помітить це, і наступного разу намагатиметься зробити краще, і у нього все вийде. Або може навіть захоче переробити це тут та зараз, і результатом ви будете задоволені обидва.

Сім'я - це взаємна повага і відсутність егоїзму по відношенню один до одного. Ніхто нікому нічого не винен, але є таке поняття як «обов'язок». У сім'ї у кожного є свої обов'язки, і їх виконання повинно приносити взаємне задоволення, а не бути примусовим покаранням. Так, є і ті обов'язки, які не сподобаються обом, але ж можна розділити їх порівну, і робиться це все не тому що треба, а заради сім'ї, майбутнього,  міцних і стабільних відносин.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Пані