Ольга Шахін привітала тернополян з Днем міста

28.08.2019 12:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Дорогі тернополяни, сердечно вітаю з Днем міста!

Як у великій родині – на День народження збираються усі від малу до велика, так і сьогодні маємо нагоду побачитися один із одним на урочистих заходах та забавах. Нехай атмосфера свята допоможе вкотре перейнятися красою та неповторністю нашого міста, як його історичною величчю, так і сучасними урбаністичними рішеннями.

Із року в рік наш Тернопіль стає ще більш затишним для життя, і при цьому у нас з`являються свої «родзинки», аби похизуватися перед гостями та туристами. Це прекрасне місто для спокійного родинного життя, для виховання дітей. Тут можна розвивати власну справу, адже у місті хороший інвестиційно-економічний клімат. Водночас у комунальних установах та приватних фірмах, в тому числі й з іноземним капіталом, зростає кількість робочих місць для фахівців різних спеціальностей – від творчих до виробничих. Тернопіль також цікавий та перспективний для молоді, адже славиться навчальними закладамими з високими рейтингами, і у той же час протягом усього року має насичену програму найрізноманітніших атракцій.

Тернопіль – однин із кращих самоцвітів в короні Західної України! Тож, пишаймося нашим містом, любімо його та розвиваймо! Будьмо єдиною, дружною громадою!

Зі святом!

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews