Рівненська Телевізійна Академія «РИТМ» оголошує набір слухачів

28.08.2019 20:17   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: ritm.tv/
Телевізійна Академія “РИТМ” оголошує набір слухачів за такими напрямками: телевізійний репортер, телевізійний оператор, рекламний агент, відеоблогер.

Запрошуються учні 9, 10, 11 класів з міста Рівне, котрі у майбутньому планують спробувати себе у мас-медіа (журналістика, блогерство, кіно та телевиробництво, радіошоу), хочуть отримати практичні навички, напрацювати портфоліо, зорієнтуватися у майбутній професії.

Окремо формуються групи від 18 років.

Заняття проводяться на базі телерадіокомпанії “РИТМ” під керівництвом професійних журналістів, операторів, режисерів, медіаменеджерів. 

Початок занять - субота, 14 вересня об 11:00 за адресою: місто Рівне, вул. 16 липня, 38.

До початку занять необхідно зареєструватися за обраним напрямком на сайті ТРК “РИТМ”, пройти співбесіду (кастинг) та підписати угоду.

Планується, що курс буде складатися із 24 академічних годин (теорія, практика, індивідуальні заняття) протягом 3-х місяців (жовтень, листопад. грудень), п’ятниця, субота, щотижня. Слухачі будуть активно співпрацювати зі службою новин, програмним відділом, рекламним відділом ТРК, аби отримати максимально досвіду та почати самостійно діяти в обраній професії. Після завершення курсу слухачі матимуть власні портфоліо із своїх сюжетів та інтерв’ю, випусків новин.

Усі слухачі отримають сертифікат, який зможуть долучити до власних резюме.

Вартість курсу складає 200 грн за 1 академічну годину, тобто 4800 грн за курс.

За матеріалами https://ritm.tv/ 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv/