5 продуктів, які не можна їсти перед сексом

29.08.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Погляд
В любовних справах алкоголь вам точно не союзник

А ви знали, що існують не тільки продукти, що стимулюють сексуальний потяг, але і продукти, через які він (потяг) може безслідно зникнути?

Всупереч поширеній думці, що вино і шампанське — головні «інгредієнти» романтичного вечора, в любовних справах алкоголь вам точно не союзник. Так, вино може обдурити мозок і ненадовго зробити вас більш упевненим і розкутим у власних очах, але ключове слово тут «ненадовго». Алкоголь уповільнює роботу центральної нервової системи, а цукор, який у величезній кількості входить до його складу, швидко зробить вас млявим і сонним. Крім того, давайте говорити чесно — навіть після кількох келихів спиртного можна накоїти такого, про що вже завтра буде соромно згадувати. Соромно згадувати вам і, на жаль, боляче і неприємно вашій близькій людині. Воно вам треба?

Попкорн з мікрохвильовки

Плануєте вечір у компанії Netflix і попкорну? Окей, ніяких питань. Але якщо ви і ваш партнер розраховуєте на «продовження», то від магазинного попкорну все ж краще відмовитися. У його складі є перфторалкілові кислоти — вони знижують кількість сперматозоїдів у чоловіків і негативно впливають на лібідо у жінок.

Все смажене і будь-який фастфуд

Погодьтеся, ми всі — хоча б іноді дозволяємо собі з’їсти що-небудь «неправильне», що-небудь жирне і смажене. І в цьому немає нічого поганого. Точніше — в цьому немає нічого поганого, якщо знати міру і не пускатися у всі тяжкі. Тим не менш перед романтичним побаченням смажену картоплю краще не їсти. Солоні продукти викликають затримку рідини в організмі і метеоризм — не найприємніші відчуття перед сексом, чи не правда? Плюс смажені страви можуть стати «винуватцями» занепаду сил і зневоднення. Загалом, якщо ви хотіли довідатися, як звучить рецепт невдачі в ліжку, то ви його тільки що прочитали.

Солодка газована вода

Кола, так само як і інші напої, в яких міститься багато рафінованого цукру — найшвидший і самий вірний спосіб «вбити» потяг. Чим вище рівень цукру в крові, тим сильніше почуття тривоги і гірше настрій. Загалом, розслабитися точно не вдасться. І так, це стосується всіх продуктів та напоїв з високим вмістом цукру. Так що ніяких цукерок, тортів, соків і кукурудзяних пластівців.

Бобові

Ні, ми нічого не маємо проти квасолі, нуту та гороху. Навпаки — завдяки високому вмісту клітковини бобові підтримують злагоджену роботу шлунково-кишкового тракту, позбавляють від холестерину та нормалізують рівень інсуліну в крові. Однак перед сексом їх краще не їсти — олігосахариди (вуглеводи, котрі важко перетравлювати) сприяють скупченню газів у товстій кишці. А це, погодьтеся, не дуже розташовує до інтимної близькості і романтики.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд