ЦВК зареєструвала нардепами Порошенка і Вакарчука

29.08.2019 11:25   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 5 канал

В середу загалом було зареєстровано 15 народних депутатів України.

Центральна виборча комісія на засіданні в середу завершила реєстрацію всіх 424 народних депутатів України, обраних на позачергових парламентських виборах 21 липня.

"ЦВК зареєструвала 29 народних депутатів України. Всього зареєстровано 424 народних депутатів України", – йдеться в повідомленні на сторінці ЦВК в соцмережі Facebook.

Зокрема, в середу було зареєстровано 15 народних депутатів України, обраних у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Серед них 11 депутатів – від партії "Слуга народу", два – від партії "Голос", включаючи лідера партії Святослава Вакарчука і по одній – від партій "Батьківщина" і "Європейська Солідарність", включаючи лідера останньої, п'ятого президента України Петра Порошенка.

Також ЦВК зареєструвала 14 народних депутатів України, обраних в одномандатних виборчих округах.

Таким чином, станом на 28 серпня ЦВК зареєструвала всіх 225 депутатів, обраних у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, та 199, обраних в одномандатних виборчих округах на виборах 21 липня.

Всього до Верховної Ради IX скликання обрано 424 народних депутати.

Нагадаємо, перше засідання нової Верховної Ради відбудеться 29 серпня. Новообрані депутати складуть присягу. Також планують розглянути від 70 до 100 законопроектів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 5 канал