На Рівненщині вшанували пам'ять Героїв, які захищали Україну

29.08.2019 18:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Сьогодні, 29 серпня, у Рівному відбулись урочистості до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Саме в цей день, 29 серпня 2014 року в Іловайському котлі  Україна зазнала великих втрат: загинуло 366 українських бійців, близько 450 воїнів отримали поранення, 300 потрапили в полон, а 84 досі вважаються зниклими безвісті. Зазнала втрат і Рівненщина. А за увесь час війни Україна втратила понад 10 тисяч героїв.

Віддати шану захисникам України до Дошки пам’яті Героям Небесної сотні та героям, загиблим в зоні АТО, прийшли керівники області та міста, родичі загиблих, священнослужителі, військовослужбовці та громадськість.  

Урочистості розпочалися з панахиди за загиблими захисниками, після чого присутні поклали квіти до Дошки пам’яті. 

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про відзначення 29 серпня День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews