Футболіст зі Збаражчини Василь Танчак гратиме у збірній команді України

29.08.2019 18:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Футболіст зі Збаражчини Василь Танчак гратиме у збірній команді України серед гравців 2003 року народження. Про це у мережі Facebook повідомив Володимир Курило: 

«ВИХОВАНЕЦЬ ЗБАРАЗЬКОГО ФУТБОЛУ - У ЗБІРНІЙ УКРАЇНИ ! Приємна новина прийшла із стану збірної команди України з футболу серед гравців 2003 року народження. 

Головний тренер команди Олександр Петраков, який, до речі, цього року привів іншу збірну України, а саме команду футболістів U-20, до звання чемпіонів світу на футбольних полях Польщі, запросив до табору своєї команди вихованця збаразького футболу, нині гравця юнацької команди ФК"Львів", уродженця с.Грицівці Збаразького району Василя Танчака.

Василь Танчак розпочав займатися футболом в збаразькій РК ДЮСШ під керівництвом тренера Михайла Михайловича Кузьми. Успішно грав в обласній дитячо-юнацькій футбольній лізі, де на нього звернули увагу тренери обласної ДЮСШ, за яку він виступав вже в чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України. Далі був тернопільський педліцей і ось тепер ФК"Львів" та збірна України.
Побажаємо Василю Танчаку міцного здоров'я, удачі, успіхів та перемог на футбольних полях. Щасти тобі, земляче !!!», - пише Володимир Курило.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews