Химерні витвори тернопільського скульптора майстра джанк арт переїхали у Міжгір'я

30.08.2019 12:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Наприкінці літа постійно діюча виставка робіт тернопільського майстра джанк-арт Сергія Кузнєцова відкрилась у Національному парку "Міжгір'я", що під Києвом. Пропозиція була неочікуваною, але дуже звабливою - під виставку віддали цілий гараж, у якому планували тримати ретро авто.

Сергій Кузнєцов: "Триста квадратних метрів! Щоб їх наповнити, я мусив забрати свої скульптури з різних місцин - віз з Буковелю, з приватних колекцій, з Тернополя, але результат був того вартий - виставка має свій унікальний характер. 28 серпня ми відкрились без помпезності, але будемо стабільно працювати. Є квитки, є пільгові категорії людей, яких ми чекаємо благодійно. Виставкою опікується моя донька Юлія. Дуже вдячний всім друзям, які допомогли відкрити постійно діючу виставку. 

На жаль, частина скульптур, які я планував виставити у Харкові, дуже серйозно пошкоджена. На відновлення піде немало часу, але наступного року, надіюсь, показати їх харківчанам. І додадуться нові, бо спрацював ефект вільного місця - мій гараж, моя майстерня мають відтепер досі місця, і є велике бажання скоріше взятись за нову роботу. "

Скульптури Сергія дивують - адже динозаври, роботи, інопланетяни, химерні машини, риби велетні, металеві свині, то що створені з того, що колись було комп’ютерами, фотоапаратами, годинниками, автомобілями, то б тоз тих матеріалів, які зазвичай потрапляють на сміттєзвалище. Майстер відомий і в Україні і по за її межами. Сергій Кузнєцов свої роботи створює тільки в одному екземплярі. За словами автора, він може одночасно працювати у своїй майстерні відразу над декількома фігурами і картинами.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews