«Алея можливостей» та пінна вечірка - у Тернополі неформально відзначать 1 вересня «День знань»

31.08.2019 11:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

У парку ім. Т. Шевченка (алея від «Фонтану Щастя») відбудеться науково-розважальний захід «День знань: Версія 1.0». Так 1 вересня з 15.00 до 19.00 год неформально відзначатимуть початок навчального року у Тернополі.

Гостей будуть залучати до участі у майстер-класах, тренінгах, заняттях, іграх та активностях. Учасники дійства побачать усі освітні заклади міста на "Алеї можливостей". Школи, позашкільні освітні центри, Центр науки Тернополя демонструватимуть власні презентації. Від громадських організацій працюватиме профорієнтаційний майданчик, де можна буде дізнатись щось нове для себе та про себе.

На сайті міської ради повідомляють, що під час заходу також діятимуть сцени, з музичним супроводом, показовими виступами дітей, а також концертними програмами тернопільських гуртів. По закінченню свята запрошують учасників на пінну вечірку. Вхід вільний. Захід відбувається під патронатом міського голови Сергія Надала.

null

Організатори заходу: Тернопільська міська рада, Центр Науки Тернополя, Молодіжна міська рада.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews