До підволочиських дітей приїжджав «Гуртобус»

31.08.2019 21:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

До підволочиських дітей приїжджав «Гуртобус». Мандрівний  «Гуртобус» - це колишній рейсовий автобус, який перетворили у креативний хаб  і який тепер служить багатофункціональним простором для творчості молоді. «Гуртобус» подорожує від одного населеного пункту до іншого, та є місцем проведення різноманітних майстер-класів, лекцій та обговорень, виставок та презентацій, показів кінофільмів, музичних виступів та ін…

Щоб допомогти молоді Підволочиська більше дізнатися про світ професій, допомоги їм у професійному самовизначенні , працівники Підволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості долучилися до роботи «Гуртобуса». Вони розповіли дітям як обирати фах, професії сучасності і майбутнього, основні вимоги роботодавців до працівників та запросили їх приєднатися до профорієнтаційної інстаграм-сторінки «Я і професія», щоб оперативно дізнаватися про останні профорієнтаційні новини, мати можливість поставити запитання, залишити коментарі та долучатися до опитувань.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews