Двоє людей загинули у ДТП біля села Трибухівці Бучацького району

01.09.2019 16:56   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Двоє людей загинули у ДТП біля села Трибухівці Бучацького району. Ще чотирьох людей забрали бригади швидкої. Сталася аварія через те, щоб водій одного з автомобілів обганяв іншу машину та не впевнився, що це безпечно. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Роман Довбенко:

«Знову біда трапилась близько години тому...

В Бучацькому районі, поблизу села Трибухівці не розминулися дві іномарки...

Водій голубої Вектри - винуватець ДТП, здійснював обгін не переконавшись у безпеці маневру, в результаті вбив двох людей, які їхали на зустріч у своїй полосі. Ще мінімум 4 людини з різними травмами забрала швидка, тож кількість смертей, не дай Бог, але може зростати. Сам водій винуватець обійшовся умовно царапинами на голові та зараз із широкорозправленими плечима, ніби герой доброї справи, в присутності поліцейського Боднара Василя, борзо бесідує з не байдужими людьми, які находяться на місці трагедії, а поліцейський Боднар ще й підтакує йому замість того, щоб складати протокол про затримання, щоб не втік із місця. Інші працівники поліції на відміну від Боднара, регулюють рух та позначають місце де зараз обласні експерти здійснюватимуть слідчі дії.», - пише Роман Довбенко.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews