Повідомлено про підозру водію, що вчинив ДТП на Тернопільщині, в якому загинуло 2, травмовано 4 людей

Прокуратурою Тернопільської області  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення ДТП, у якому загинуло 2 осіб, а 4 перебуває у лікарні.

Розслідуванням встановлено, що 1 вересня 2019 року приблизно о 13 годині 20 хвилин, водій автомобіля «OPEL Vectra»,  рухаючись дорогою «Бучач – Чортків – Скала-Подільська» зі сторони с. Трибухівці у напрямку м. Чортків,  порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем  «OPEL Kadett». Внаслідок ДТП загинули водій і пасажир «OPEL Kadett», по 2 пасажири з обох іномарок були доправлені до лікарні.  

Громадянину, що керував автомобілем «OPEL Vectra» повідомлено про підозру  у скоєнні злочину за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель 2 осіб). Розслідування триває.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області