Ще один уродженець Тернопільщини на наступному тижні стане народним депутатом

02.09.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Присягу народного депутата України має прийняти професор ТНЕУ Іван Калаур.

Це стало відомо після того, як склали повноваження 5 народних депутатів з фракції “Слуга народу”, що увійщли до складу Кабінету Міністрів. Тому настала черга Калаура, який у виборчому списку партії Зеленського був на 132 місці.

За даними Вікепедії, новий народний депутат доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри цивільного права і процесу юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.

Народився 4 липня 1968 року у місті Підгайці. Закінчив фізико-математичний факультет Тернопільського педагогічного інституту та спеціальний правничий факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, а також аспірантуру Прикарпатського університету імені Василя Стефаника. У 2004 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидат юридичних наук. Працював асистентом кафедри історії України Тернопільського національного педагогічного університету, згодом на посаді доцента кафедри цивільного і трудового права Тернопільського державного економічного університету. Викладав загально-правові дисципліни у Галицькому коледжі. У 2015 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук. З 2015 року — завідувач кафедри цивільного права і процесу Тернопільського національного економічного університету. Є автором більш ніж 100 наукових праць, учасник Всеукраїнських та Міжнародних конференцій. Член Всеукраїнської громадської організації «Асоціація цивілістів України».

Нагадаємо, що наступна сесія Верховної Ради розпочнеться 3 вересня.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос