Брехня на благо: про що ми брешемо нашим сексуальним партнерам

03.09.2019 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: tochka.net

"У коханні, як на війні - всі засоби хороші" - говоримо ми собі перед тим, як збрехати партнеру і робимо безневинний погляд, вимовляючи чергову брехню про своє сексуальне життя до нього. Чи погано це? Як знати. Швидше це твоя особиста справа, адже тільки ти сама знаєш, наскільки згубно така брехня може відбитися на ваших стосунках.

Ми не будемо питати тебе про мотиви цієї брехні і не змусимо зараз же у всьому зізнатися. Поки обман не заважає тобі і не доставляє дискомфорту - все нормально, але як тільки правда полізе назовні.. загалом - тримайся!

Так чи інакше, а ти в цій брехні не одна. Хоча б цей факт повинен хоч якось втішити, правда?

Оргазм

Ми вже намагалися знайти причину, по якій жінки імітують і сто разів повторювали тобі, що це - не варіант. Але якщо з якоїсь з причин ти як і раніше говориш, що "так", коли "ні" - варто обговорити свій оргазм з партнером прямо зараз. Секс повинен приносити задоволення обом, а не бути дивною тортурами для імітаторів.

Кількість партнерів

Цікавий факт: у більшості жінок, які все ж відповіли своїм партнерам на це питання, було всього двоє чоловіків. Ну добре, максимум троє, якщо жінка старше 25.

Соромитися свого сексуального минулого не варто, але і оголошувати прийнятну для суспільства цифру - теж не варіант. Зрештою, ти можеш просто не відповідати на це питання, чи не так?

Кращий секс

Після того, як твій партнер з'ясував, що ти спала всього з одним хлопцем до нього (ще б пак!), він захоче знати з ким тобі було краще. Звичайно ж ти скажеш, що з нинішнім (можливо ти і не пам'ятаєш, як було з попереднім).

Але ти не журі на проекті "Реальний секс і нереальний оргазм" (не гугли, ми його вигадали), тому від відповіді на це питання теж можна не озвучувати.

Це між вами і тільки

Багато твоїх подруг вже могли б режисирувати порно ролик на основі реальних подій у вашій спальні. Але ти заперечуєш всі звинувачення в тому, що хтось крім вас знає прикол про його інтимну стрижку. Ну сміхота ж!

Мастурбація

Ой ні! Це що, порно? Вимикай! Ти ж ніколи таке не дивилася, в душі тільки милася, а до своїх геніталій торкалася тільки випадково.

Про це теж можна не розповідати, але визнання може бути навіть чимось дуже сексуальним для партнера, подумай про це!

Менше брехні - більше сексу. Відвертість - це ж не тільки про оголене тіло, але і про думки.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tochka.net