Найкращі і найгірші: рейтинг шкіл Тернополя за результатами ЗНО

03.09.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Галас

Оприлюднено рейтинг загальноосвітніх шкіл Тернополя за підсумками ЗНО 2019 року.

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Тернополя, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2019 році.

 

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням.

Порівняно з минулим роком ТОП-4 рейтингу залишилася незмінною – Українська гімназія імені Франка, спеціалізована школа №3, спеціалізована школа №29, класична гімназія. Рейтинг минулого року дивіться за посиланням.

До слова нагадаємо, що серед обласних центрів України школи Тернополя у подібному рейтингу на другому місці після Києва.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас