На Рівненщині відбудеться фестиваль-конкурс «І творчістю хата багата»

03.09.2019 13:41   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

З метою покращення організації сімейно-родинного дозвілля у сільській місцевості 8 вересня 2019 року  в  м. Березне відбудеться обласний фестиваль-конкурс родинної творчості  «І творчістю хата багата».

Фестиваль організований комунальним закладом «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради за сприяння управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації, управління освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації, управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, Березнівської районної державної адміністрації, Березнівської районної ради та відділу культури і туризму Березнівської  районної державної адміністрації.

У програмі фестивалю: творчі родини будуть змагатися у п’яти конкурсах: «Представлення», «Люби і знай свій рідний край», «Танцювальний», «Смуга перешкод», «Рукотворна краса». Фестиваль-конкурс влаштовують раз у три роки, тому змагання цього року будуть ще цікавішими.

Початок о 12 годині на майдані Незалежності.

Щиро запрошуємо відвідати обласний фестиваль-конкурс родинної творчості  «І творчістю хата багата»!

КЗ «Рівненський обласний центр народної творчості»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews