Оновлений газон та трибуни: у Тернополі завершили реконструкція футбольного поля

04.09.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У гідропарку «Топільче», поблизу картингової траси, завершили реконструкцію футбольного поля. Таким чином, під час ремонту повністю оновили основу футбольного поля, висадили новий трав'яний газон, облаштували систему автоматичного поливу, встановили штучне покриття та оновили глядацькі трибуни.

На оновленому футбольному полі розміром 105х75м будуть тренуватися діти, які відвідують КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту".  Адже, до цього часу у ДЮСШ, де займаються понад 600 дітей, серед яких чотири команди гравців є у вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України, не було стадіону для тренування.  Також, на оновленому  полі  будуть проводитися різноманітні змагання, навчально-тренувальні збори та матчів інших футбольних клубів.  

До слова, уже весною наступного року на цьому стадіоні пройдуть матчі другого кола Чемпіонату України серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews