Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА

04.09.2019 17:53   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: dt.ua

Кабінет міністрів України на засіданні в середу, 4 вересня, прийняв рішення про звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації, заявляє народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА! Київське самоврядування – усе", - написав Гончаренко  на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, це рішення "тепер надійде президенту для остаточного рішення".

У свою чергу колишній народний депутат Сергій Лещенко також повідомив про рішення Кабміну щодо звільнення Кличко в Теlegram-каналі.

"Сьогодні новий уряд Гончарука підтримав рішення про звільнення Віталія Кличка з посади київської державної адміністрації. Рішення тепер за президентом Зеленським. Зустрічі з Джуліані не допомогли", - написав Лещенко.

Засідання уряду було призначене на 14:00 середи. Оскільки журналістів вирішили більше не пускати на засідання Кабміну, результати його роботи стануть відомі сьогодні на прес-конференції прем'єра Олексія Гончарука в 15:00.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dt.ua