В арт-галереї «Образ» відбулась виставка

04.09.2019 21:23   Опубліковано : Тетяна Яцечко-Блаженко
Джерело: TeNews

3 вересня о 19.00 відбулось відкриття виставки картин луцької художниці Наталії Грабовецької. Під час заходу гості змогли побачити нові твори художниці, а також поспілкуватись про мистецтво. Подія зібрала художників, істориків, письменників, а також усіх не байдужих до мистецтва.

Темою виставки нових робіт Наталії Грабовецької була «Арт весна». Адже тема весни, навіть восени завжди актуальна. Весна – це життя, початок всього нового. І дивлячись на саму художницю асоціації приходять лише із весною, квітами, птахами. Саме квітів на нових полотнах було дуже багато. Напевно, це враження художниці після літа. Усі кольори, форми вона перенесла на картини. Тому, якщо вам хочеться літа, квітів і вас бентежить погода, яка псується обов’язково завітайте до арт-галереї «Образ» у центрі Луцька. Там ви зможете познайомитись із картинами, помилуватись квітами, а також атмосферою цієї затишної локації, яка назавжди вам запам‘ятається, і ви туди неодмінно повернитесь.

Приємно було серед присутніх на виставці побачити професіоналів своєї справи: директорку Луцького художнього музею Зою Навроцьку та засновницю Музею сучасного українського мистецтва Корсаків Леся Корсак. Адже це дуже важливо, що в Луцьку відбувається співпраця між музеями та галереями.

Тетяна Яцечко-Блаженко

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фотографував Володимир Пивовар

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews