Мерію просять закрити один з пішохідних переходів на Городоцькій

04.09.2019 22:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Скасування пішохідного переходу на вулиці Городоцькій біля ТЦ «Магнус» просить автор петиції Юрій Романчук, пише - Status Quo.

За словами автора петиції, даний нерегульований пішохідний перехід через вулицю Городоцьку біля ТЦ «Магнус» розташований в 10 метрах від регульованого пішохідного переходу (перехрестя Городоцька, пр. Чорновола, пр. Свободи). Зазначений перехід знаходиться одразу на звуженні вулиці Городоцька, де знаходиться зупинка громадського транспорту. Це, на його думку, створює велику завантаженість даної ділянки дороги, а пішоходи, постійно кудись поспішаючи, не звертають уваги на рух транспорту і постійно вибігають на пішохідний перехід, чим створюють небезпеку в русі, через що автомобілі зупиняються через одного - двох пішоходів. Це, в свою чергу, створює затори.

«Вважаю цей перехід недоречний, таким, що створює небезпеку для життя пішоходів, постійно створює затори, а через 10 метрів є нормальний, регульований пішохідний перехід», - звертається автор петиції до можновладців.

Станом на 4 вересня петицію підписали 50 осіб з 500 необхідних.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo