Від обласної лікарні і аж до Руської: у Тернополі – величезні затори

04.09.2019 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

На роботу і навчання пішки. На мості біля технічного університету знову багатометрові затори. Зранку машини стояли від обласної лікарні і аж до вулиці Руської. Тернополяни кажуть, аби проїхати 4 зупинки громадським транспортом потрібно простояти у заторах 20 хвилин, тож шукають альтернативу, повідомляє Т1 Новини.

Вже тиждень пан Богдан на роботу ходить пішки. Чоловік живе на мікрорайоні "Східний". Каже, аби доїхати тролейбусом від обласної лікарні до вулиці Руської іноді доводилося стояти в заторах більше 20 хвилин. Тому чоловік впродовж останніх днів не їздить в маршрутках. Йде пішки, адже це швидше ніж громадським транспортом.

Вранці на мості біля технічного університету не лише багато машин на проїжджій частині, а й людно на тротуарах. Багато тернополян через затори йдуть на роботу та навчання пішки. Пов’язують таку ситуацію з початком нового навчального року.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини