Лісник з Тернопільщини увійшов у список 10 кращих в Україні

05.09.2019 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

Тернопільські працівники лісового господарства взяли участь у змаганнях, які об’єднали усіх вальників лісу 30 серпня на Київщині.

Зазначимо, що це був 22 Всеукраїнський конкурс – змагання вальників лісу. Цього року за звання кращого лісоруба змагалися 33 учасники та 24 команди. Тернопільщину представляв вальник лісу із Чортківщини Ілля Навотний. Проходили змагання декілька днів, а учасники могли позмагатись за першість у п’ятьох номінаціях.

Перші два етапи для нашого лісоруба пройшли доволі успішно. У вправі обрізування гілок він посів 7 місце, виконавши її за 25 секунд. У звалюванні дерев посів 4 місце, отримавши за виконане завдання 618 балів. Наступні змагання наш конкурсант провів на 5-6 позиціях, останній етап видався для нього важчим за попередні. Проте чоловіку вдалося потрапити в десятку кращих лісорубів України, де він посів заключне місце, повідомляє Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен