У Греції заарештували жінку з Тернополя

05.09.2019 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Реально

У поліцію на них поскаржилось понад три десятки клієнтів, яких подружжя обдурило на суму понад 36 тис. євро. Подружжя тримали у Афінах тур-агентство та систематично обманювало людей і, отримавши від них гроші за подорожі, в останній момент  скасовувало тури.

Як повідомляє “20 хвилин“, наразі відкрито кримінальне провадження, видано ордер на арешт. 7 листопада пару заарештували працівники відділу безпеки поліції.

“Щоб залучити клієнтів, вони рекламувалися через Інтернет, пропонуючи екскурсії та поїздки як в середині країни, так і за кордон за надзвичайно доступними цінами”, – повідомляє поліція. -“Після того, як клієнти зв’язувались з ними, подружжя переконувало їх платити передоплату у розмірі 60 – 4700 євро. Та, аби бути переконливими, виписували їм квитанції від реально існуючої турфірми, а також квитанції чи посадковий талон, чи ваучер для подорожей. Зрештою, за кілька днів потому скасовували подорож під різними приводами”.

Загалом поліція Афін інформує про 39 випадків шахрайства, які трапилися з квітня минулого року по вересень. Фігуранти справи отримали з незаконної діяльності вигоду в понад 36 000 євро.

Раніше проти тернополянки Галини Ружицької (Аліни Геновезу) були відкриті кримінальні провадження за ст. 190 КК “Шахрайство” і в Україні, однак розслідування так нічим і не закінчилися. Наразі журналісти з Греції просять відгукнутись усіх, хто раніше мав справу з пані Галиною та хто має до неї претензії.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Реально