На Тернопільщині виростили бичків, які поїхали в Бейрут

05.09.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос України

Компанія «Агропродсервіс» відправила до столиці Лівану Бейрута 300 бичків української чорно-рябої, червоно-рябої і симентальської порід.

Бичків виростили на комплексі з відгодівлі великої рогатої худоби в с. Купчинці Козівського району, що на Тернопільщині. Середня вага тварин сягає майже шести центнерів.

«Пишаємося результатом нашої праці. Це чудовий приклад того, як в Україні створюється додана вартість, — зазначив генеральний директор компанії Андрій Баран.  — Адже відгодівля — це десятки створених робочих місць та трансформація галузі рослинництва в додатковий продукт тваринництва. Такими складовими і розвивається економіка України».

Капітан корабля-скотовоза Dalal k відзначив прекрасний стан і вгодованість тварин та професійно організовану доставку, яка забезпечила нульовий травматизм і 100-відсоткову збереженість тварин навіть у 35-градусну спеку.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос України  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день