Тернопільська поліція просить відгукнутися свідків та очевидців замаху на ректора університету

05.09.2019 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Галас

Нагадаємо, що у селі Петриків Тернопільського району на подвір’ї ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого спрацював саморобний вибуховий пристрій. Від вибуху поранень зазнав сам господар та його дружина. Потерпілі госпіталізовані.

Читайте також

Нові деталі розслідування замаху на вбивство ректора тернопільського університету

За даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 частиною 1 статті 115 ККУ – замах на вбивство. Наразі тривають масштабні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення та затримання підозрюваних.

 

Поліцейські звертаються до громадян, які в проміжок часу з 1.30 год. до 3.00год. 4 вересня перебували поблизу місця скоєння злочину, а саме у селі Петриків чи мікрорайоні «Дружба» обласного центру, або проїжджали на автомобілі з реєстратором вулицею Будного і бачили підозрілих осіб та можуть надати інформацію, яка допоможе у розслідуванні, телефонувати на лінію 102.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас