На Львівщині заарештували підозрюваного у вбивстві пляшкою

05.09.2019 21:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Волинянин побив на Львівщині напідпитку до смерті свого знайомого.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомили в четвер, 5 вересня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Радехівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 21-річного волинянина, який підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого)», пише - Щоденний Львів.

«Волинянин напідпитку, через побутові суперечки зі своїм знайомим, з яким спільно розпивав спиртне, завдав чоловіку пляшкою по голові декілька ударів. Непритомного наступного дня виявила сусідка, яка і повідомила медиків та правоохоронців. Однак, отриманні ушкодження виявились несумісними із життям, потерпілий помер у лікарні через кілька днів», – поінформували також у прокуратурі.

«Волинянину оголошено підозру та ухвалою слідчого судді Бродівського районного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. За вчинене підозрюваному загрожує від семи до 10 років позбавлення волі», – повідомили також у прокуратурі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів