7 вересня організатори проекту «Життя Без меж» та «Карітас» влаштують костюмовану вечірку та фотосесію дітям з інвалідністю

06.09.2019 10:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

7 вересня організатори проекту «Життя Без меж» та «Карітас» влаштують костюмовану вечірку та фотосесію для 10 дітей з інвалідністю. Допомогти організувати для діток свято благодійники закликають усіх небайдужих. Охочі можуть приносити костюми у стилі «Стиляги» для хлопчиків і дівчаток віком до 9 років та кульки наповнені гелієм, які малята випускатимуть у небо, - повідомляють організатори:

«...Гляньте на цих маленьких янголят, можливо якась дитина Вам приглянеться і Ви захочете зробити маленький подарунок саме для неї

7 вересня, з 15 до 18 год. у Вас буде така можливість!

Друзі, уже зовсім скоро стартує новий проект від Життя Без меж спільно з Карітас Тернопіль.

#Dream_Day !

Підтримайте нас !

#Dream_Day- це чудова нагода показати Усім, яким же яскравим може бути життя діток, які мають важкі форми інвалідності !

Даний проект є пілотним. Учасники - Набрані ! Надіюсь, це стане хорошим початком подібних подій у нашому місті !

Дехто з діток, не може самостійно ходити, інші розмовляти... Їх не часто запрошують на заходи. Їх рідко коли побачиш на дитячих майданчиках... Але ж вони, Такі як Усі !

Їм також хочеться радіти життю, насолоджуватись кожним його днем. Бути просто дитиною...

7 вересня ми доведемо, що На Дитинство Має Право Кожен!

Десять дітей, які самостійно не ходять або не розмовляють Разом із здоровими дітками будуть мати першу в своєму житті костюмовану вечірку !

На них очікують різноманітні види терапій, танцювальна розминка, фотосесія і запуск кульок у небо. Адже, мрії здійснюються!

Хочеш допомогти в організації? Тоді звертайся в ПП до: Helena Koval та Irina Bogdanova

Нам потрібні:

- костюми/деталі до образу діткам до 9 років у стилі "Стиляги"

- 10 шт гелієвих кульок

Нижче написані короткі історії дітей. Якщо Ви маєте бажання зустрітись з ними і щось їм подарувати особисто, будемо раді бачити Вас 7 вересня з 15 до 18 год в Карітасі

Історія 1.

null

Всім привіт. Мене звати Ання, мені 2,5 рочки і я маленька "Сміхотушка". Намагаюсь бути позитивною та життєрадісною дівчинкою. Хоч і досі не вмію ходити і говорити, я все дуже добре розумію. Мабуть як би я була повністю здоровою - мої рідні за мою допитливість і цікавість називали б мене "АННЯ - ЧОМУЧКА".

Я дуже люблю життя, свою сім'ю, мандрувати та гратись різноманітнітними іграшками. Чи це музичні планшети, чи ляльки, чи дерев'яні вкладиші - мені все цікаве, адже з ними я пізнаю світ.

Історія 2.

Мене звати Максим. Мені 9 років. Дуже люблю бігати, пізнавати все навколо. А ще я обожнюю пригати на батутах все вище і вище, здається от-от досягну верхівки дерева, а за нею й хмаринку.

Мама називає мене: «дзиґа», а братик - «невловимий месник»)

Ще мене дуже захоплює музика та музичні іграшки, інструменти.

Я ще я маю найкращу подругу, та домашнього каністерапевта - собачку Таллі.

Історія 3.

null

Єлизаветка
Доброго дня.Мене звати Єлизаветка ,і я дівчинка-веселка.Всі хто зі мною знайомий, той знає-наша зустріч починається з взаємної посмішки.Мама каже, що я солоденька і вона б мене з'їла,але хіба діток можна їсти?
В зв'язку з ритмом нашого життя ми з мамою і татком багато подорожуємо ,тож друзів я маю чуть не в кожному куточку України.

Я люблю танцювати,співати,малювати і взагалі бабуся називає мене"народною артисткою".
Всюди в дорогу я беру з собою свої улюблені зручні босоніжечки,але я стала вже такою солоденькою, що мої пальчики почали торкатись землі і мені
не зручно в них танцювати,тож я мрію про такі ж босоніжечки але більшого розміру і тоді я точно стану "народною артисткою".

Історія 4.

Мама каже, що я янгол,  який чотири рочки тому поспішив поселитися в нашій сім'ї. Звичайно, я підсміхаюся їй, щоб не засмутити, але я знаю, що в мене лише янгольські очі і серце, а насправді я - Павлик Супер Герой.

Я ще не зробив свого першого самостійного кроку, але знаю, що це обов'язково станеться, адже для цього я докладаю дуже багато Супер Сили.

За своє чотирьохрічне життя я виконував усі Супер Завдання які передімною ставило життя.

Я маю дуже багато любові  і молитов , а ще улюблену іграшку Супер Героя - Бейблейд.

Я знаю, що мої ніжки точно будуть самі тупати, бо Супер Герої не здаються і появиться в моєму житті дорослий Супер Герой чи Героїня які дозволять моїй дитячій мрії здійснитися, а янгольським оченятам засвітитися від щастя - мрію про набір Bey Blade (Бейблейдів).

Історія 5.

Привіт, мене звати Макар, я знаю, що мені 6 років. Я люблю веселитися, кольорові кульки, а ще я завжди повинен мати на руці м'ячик на резинці, він зімною всюди подорожує, м'ячики звісно швидко рвуться, але мама мені купляє новий

В мене є ще багато захоплень, наприклад, я люблю вчити кольори, тваринки, фігури, і багато всякого цікавого

Я ще не можу ходити, але вже вже стараюсь повзти, і піднімаюся на руки і в мене все ще по переду!!!

Історія 6.

Мене звати Матвій, мені 3 рочки. Я дуже енергійний та грайливий малюк.

Надзвичайно люблю гуляти, кататися на качелях, та машини. Якщо прогулянка, то ні ні, не в парку, а біля машин та тролейбусів, і чим їх більше тим краще.

А ще, я допомогаю мамі, з побутовою технікою, пилосос пульти, стіральна машинка, ох люблю я це діло, включати і виключати. Я маю маленьку мрію, розумний пульт від фірми Fisher Price на українській мові, а в цілому дуже радію від музикальних іграшок

Історія 7.

Всім привіт ! Мене звати Камілочка і я маю вже 5 р. 

Кожного дня я стараюся самостійно сидіти, ходити з підтримкою. Дуже полюбляю прогулянки на вулиці та плавання.

І хоч самостійно я не можу багато чого робити, та мені дуже подобаються музикальні іграшки.

Я впевнена, що все ще попереду!

Історія 8.

Привіт, мене звати Володя
Мені 5 років і я дуже позитивний хлопчик

Я люблю гуляти з мамою, татом та сестричкою, плавати у водичці, а також...грати на музикальних інструментах

У мене вже є багато співаючих іграшок, але десь глибоко в душі - я справжній барабанщик і ще той любитель музики

Усміхаюсь усім, хто приходить мене навідати, адже дужее люблю бути поруч з кимось

Історія 9.

Привіт всім

Я - Богданчик, але мама називає мене Бодіком і сонечком. Дуже люблю гратися з дітками в пісочку, техніку - екскаватори, трактори, крани...А ще я люблю тваринок, особливо руденьких мурочок. Не люблю поїздів, але тільки тих, якими приходиться їздити, бо їздимо часто і далеко.

Моєю найбільшою мрією є пограти футбол з братиком, просто побігти своїми ніжками за м'ячиком, і ця мрія обов'язково здійсниться

Історія 10.

Я - Даринка. І мені 11років. Дівчинка, яка спілкується емоціями... Я маленька леді з великим сильним серцем! 

Люблю коли все навколо має якийсь рух: музика, танці, театр, мультики... Обожнюю фотографуватися  ... Ділюся своєю любов'ю і вірю, що світ таки міняється!», - повідомляють на сторінці Тернопільського «Карітасу».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews