Кермувальник фури з Тернопільщини протаранив автобус: одна людина загинула

07.09.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос
Трагедія на Прикарпатті: водій вантажівки «МАН» з пів причепом зіткнувся із автобусом «ІВЕКО», в результаті чого померла пасажирка маршрутки. За кермом великогабаритного транспорту був 60-річний тернополянин.

Смертельна ДТП трапилась 3 вересня близько 17:50 год. на автодорозі Н-10 “Стрий-Чернівці” у с. Боднарів, що у Калушському районі Івано-Франківської області. З місця пригоди винуватець аварії втік.

— Кермувальник вантажівки не обрав безпечної швидкості, внаслідок чого, задню частину півпричепа занесло на зустрічну смугу, де він зіткнувся із задньою частиною о автобуса. В результаті аварії, пасажирка 1969 р.н., загинула на місці події. У медичний заклад доставлено двоє пасажирів 1967 та 1975 р.н., з травмами різного ступенів тяжкості, – інформують у поліції Прикарпаття.

Правоохоронці ж оголосили план «Перехват», щоб затримати водія фури. Уже через півтори години, працівники патрульної поліції області по орієнтуванню зупинили його в Івано-Франківську.

— Водія затримано в порядку ст. 208 КПУ України. Вирішується питання щодо оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За фактом аварії слідчі слідчого управління відкрили кримінальне провадження за ст.286 ч.2 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України. У справі триває досудове розслідування, — повідомляють в ГУНП у Івано-Франківській області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос