Поліція обіцяє грошову винагороду тому, хто допоможе знайти чоловіка з камер спостереження, якого підозрюють у замаху на вбивство ректора Крисоватого

10.09.2019 10:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Поліцейські просять допомогти розшукати чоловіка, якого підозрюють у замаху на вбивство ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого, за важливу інформацію обіцяють грошову винагороду та гарантують анонімність. Підозрюваного зняли на відео камери спостереження.

«Підозрюваному на вигляд 18-25 років, зріст 160-170 см.  Поліцейські звертаються до громадян, якщо ви впізнали дану особу і знаєте про її місце знаходження, чи перебували в проміжок часу з 1.30 год. до 3.00 год. 4 вересня поблизу місця скоєння  злочину, а саме у селі Петриків чи мікрорайоні «Дружба» обласного центру, проїжджали на автомобілі з реєстратором вулицею Будного, телефонувати за номером у Тернополі (0352) 27-12-58 або на лінію 102. Правоохоронці гарантують анонімність та грошову винагороду за інформацію, яка становитиме оперативний інтерес», - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, 4 вересня у с.Петриків Тернопільського району на подвір’ї свого дому ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий знайшов коробку. Як виявилося, у ній був вибуховий пристрій, що вибухнув в руках у ректора. Сильно травмувалися Андрій Крисоватий та його дружина. Після того їх госпіталізували у Тернопільську університетську лікарню.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews