Хто отримає «Кубок Сонця»?: у Тернополя відбудеться другий сонячний турнір

10.09.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 У Тернополі, 10 вересня, на спортивному майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 відбудеться фінальний матч за «Кубок Сонця». З нагоди надзвичайного засідання виконкому Федерації футболу України в 1991 році, на якому було схвалено ідею проведення в 1992 р. першого національного чемпіонату України з футболу, шість збірних  поборються за перемогу.

Як зазначають організатори, турнір триватиме з 15:00 год і, а ж 19:20 год. Матчі розпочнуться із початкових турнірів (о 15: 00 год), а вже згодом пів фінал (о 17:35 год), мат за бронзову нагороду (о 18:30 год) та фінал (о 19:00 год). За регламентом матчі триватимуть два тайми по 10 хв. Судити турнір буде співорганізатор матчів, ініціатор та наставник проєкт «Ветерани Патріотам», волонтер, ветеран війни на Сході капітан Роман Мельник заступник начальника ДНЗ Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

Уже традиційно між таймами будуть проводити багато конкурсів, де розіграють призи, зокрема від постійного спонсора Тернопільська пивоварня «Опілля».

До слова, спеціальними гостями буде танцювальний колектив Star Dance.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews