У Бориславі затримали підлітка, який намагався пограбувати 7-річну дівчинку

11.09.2019 12:38   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

У Бориславі поліцейські затримали неповнолітнього, який намагався пограбувати семирічну дівчинку Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, правоохоронці встановлюють його причетність до скоєння інших правопорушень, пише - Дивись.info.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

У Бориславське відділення поліції 10 вересня о 20.05 за допомогою звернувся 36-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що кілька хвилин тому біля його будинку невідомий зловмисник намагався зірвати з його семирічної доньки золоті сережки. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці разом з батьком затримали зловмисника – ним виявився сімнадцятирічний житель Борислава. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на злочин) ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Триває досудове розслідування. Поліцейські встановлюють причетність неповнолітнього до скоєння інших злочинів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info