Львівська міськрада оскаржить дозвіл продавати алкоголь у МАФах

11.09.2019 15:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Львівська міськрада подаватиме апеляцію на рішення суду щодо дозволу на продаж алкоголю в МАФах, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у вівторок, 10 вересня, у Львівській міськраді. Директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич розповіла: «Сьогодні Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення на користь підприємців щодо дозволу продажу алкоголю в МАФах і скасував наше рішення про заборону продажу. Мотивацію такого рішення ми будемо в повній мірі знати після отримання рішення суду в повному обсязі. Вважаємо, що, згідно з Європейською хартією місцевого самоврядування, міські ради мають право самі вирішувати питання місцевого значення».

«Львівська міськрада подаватиме апеляцію на рішення суду. Депутатський корпус проголосував ухвалу Львівської міської ради про те, щоб обмежити продаж алкоголю у всіх малих архітектурних формах, незалежно від площі», – поінформували також у міськраді.

«Почесні громадяни Львова, батьки-вихователі, опікуни прийомних сімей та ДБСТ м. Львова, культурні середовища міста, владики церков публічно висловилися проти продажу алкоголю, тютюну та енергетичних напоїв у МАФах. Свої листи вони скерували міському голові Львова Андрію Садовому», – повідомили також у міськраді.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів