Олександр Башта третій день у комі. Родина просить про допомогу

11.09.2019 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Слово

Депутат Тернопільської обласної ради Олександр Башта третій день перебуває в комі. Родина просить про допомогу на дороговартісне лікування.

Олександр Башта вже третю добу перебуває у важкому коматозному стані після перенесеного інсульту. Тернопільські медики провели операцію, яка наразі дала віру в подальше одужання, втім попереду – дороге лікування, – повідомляє його друг та соратник по партії Олег Сиротюк.

За його словами, 11 вересня минає третя доба, відколи Олександр Башта перебуває в лікарні з інсультом в стані коми.

«Вчора тернопільські медики провели успішне оперативне втручання, яке дає надію на одужання Олександра. Зараз триває консервативне лікування. Багато його друзів і знайомих питали, як і чим можна допомогти. З дозволу сім`ї даю номер банківської картки (5168 7427 2285 1858) дружини, Ірини Башти, на яку кожен бажаючий може переказати кошти на лікування. Дякуємо за підтримку та допомогу!», – написав Олег Сиротюк на своїй сторінці у Facebook.  

Незадовго до цього Олександр Башта здобув заслужену медаль на Тернопільському чемпіонаті із багаторазового жиму. Він завжди є активним учасником громадсько-політичних, суспільно-культурних та спортивних подій області. Велику роль Олександр Башта приділяє розвитку та уславленню націоналістичних цінностей на Тернопіллі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Слово