У міській раді Рівного обговорили питання реформи охорони здоров’я

11.09.2019 21:49   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

11 вересня 2019 року секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук та заступниця міського голови Галина Кульчинська зустрілися з представниками Регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Білорусі та Молдові, Посольства Великобританії (UK embassi), Проекту USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я”.

Представники делегації приїхали до Рівного з моніторинговим візитом до КНП ЦПМСД “Ювілейний” Рівненської міської ради, щоб відстежити результати реалізації грантової програми з розбудови центрів передового досвіду на рівні первинної медичної допомоги, обговорити результати втілення реформи фінансування та оглянути амбулаторії.

Нагадаємо, що “ЦМПСД “Ювілейний” Рівненської міської ради став одним із 15 переможців грантового конкурсу від проекту USAІD «Підтримка реформи охорони здоров’я» Центрів передового досвіду.

Секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук під час зустрічі зазначив:

Ми завжди раді бачити у нас шановних, поважний гостей, які приносять користь нашому місту. Хочу подякувати вам за те, що ви докладаєте чимало зусиль для покращення напрямку медичного обслуговування населення нашого міста.

Переконаний, що цей проект, який зараз реалізується, дасть хороші результати, тому хочу запевнити, що місто Рівне, міська влада велику увагу звертає на охорону здоров’я. Ми розуміємо і те, що для того, щоб вивести нашу систему охорони здоров’я на високий рівень європейського стандарту, потрібно багато працювати у цій справі, багато вкладати ресурсів і фінансів.

Безумовно, що будь-яка допомога, тим паче, тих людей, тих структур і організацій, які мають у цьому позитивний досвід, нам дуже подобається і підходить”.

Окрім зустрічі з керівництвом міста, у програмі також заплановані візити до амбулаторії №1-4, амбулаторії “Тинне” та амбулаторії №5 Рівненського міського ЦПМСД “Ювілейний”.

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews