Катерина Богуславська

Катерина Богуславська

журналіст, кореспондент, TeNews

Про те, «Чого хоче жінка» - розмовляли з тернополянками бізнес-леді Надія Лисецька та сексолог-терапевт Наталія Ішкова

12.09.2019 00:10   Автор : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Майстер-клас «Чого хоче жінка» для тернополянок провели успішна бізнес-леді Надія Лисецька та сексолог-терапевт Наталія Ішкова. Розпочали вечір із вшанування загиблих учасників АТО хвилиною мовчання, дружини деяких із них були присутні на заході.  

Першою з публікою спілкувалася Надія Лисецька - президент Клубу ділових людей, керівник Центру підтримки бізнесу від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), директорка ТОВ «Амелі Арт Україна» та голова Вінницького клубу ділових людей. За її словами, успіх у справі полягає у тому, щоб віддаватися роботі на всі 100% і любити її. Надія Лисецька каже, її хобі – розвиток малого і середнього бізнесу, а та жінка, яка перетворює своє хобі у роботу – неминуче буде успішною в бізнесі. «У свою справу потрібно закохатися», - продовжує спікер.  

«Жінкам конкурувати з чоловіками нині не просто. Хочу відзначити, що 2/3  ТОП-компаній сьогодні очолюють чоловіки. Жінки ж часто, щоб їх у бізнесі сприймали серйозно, а не оглядали під час промов та не милувалися ними, одягаються по-чоловічому, обирають собі образ чоловіка, аби, таким чином, бути нарівні з чоловіками. Але в той же час вони мають залишатися леді. Тому і кажуть, щоб досягнути того ж результату, що і чоловік – жінка має прикласти удвічі більше зусиль. Наголошу на тому, що найперше покликання жінки у світі – бути щасливою. Для цього потрібно:

  • завжди залишатися цікавою;
  • уміти швидко опановувати себе після невдач;
  • оточувати себе «якісними» людьми;
  • радіти помилкам, сприймати їх як досвід», - розповідає Надія

Лисецька.   За її словами, жінка, яка розвивається, зростає, не повинна забувати про значення сім’ї у її житті. На запитання учасників заходу, чи багато бачу пані Надія приділяє рідним, вона відповіла: «Часу, наприклад, з дітьми я проводжу небагато, але проводжу його якісно. Маю на увазі, що можна бути цілий день вдома і знаходитися з дітьми в одній кімнаті, але проводити час в Інтернеті чи готувати їсти, і так фактично з дитиною і не спілкуватися. А можна провести разом годину, але так, щоб син чи дочка запам’ятали цей час і провели його весело та з користю». Надія Лисецька зауважує: «Дім має бути центром, а не границею світу жінки».

Сексолог-терапевт Наталія Ішкова неабияк зацікавила тернополянок своїми порадами щодо стосунків, навела чимало прикладів, дала жінкам  завдання, виконання яких допоможе покращити їх відносини з чоловіками та отримати те, чого, можливо, раніше не вдавалося.  

Зокрема, Наталія Ішкова назвала неправильним вислів «знайти свою половину».

«Не зустрічаються ніякі «половинки». Коли люди знаходять один одного – то зустрічаються на 100% сформованих дві особистості. Коли ж вони поєднуються то наполовину починають жити спільним життям, будувати спільні плани, а інша половина у кожного – залишається для власного простору і важливо її не втратити, щоб продовжувати бути цікавим для партнера. Чоловіки – від природи завойовники, і коли вони розуміють, що одну половину жінки вони уже підкорили – то намагаються «привласнити» і іншу – якраз тих 50% її власного простору. Тому іноді чуємо фрази: «ця твоя подруга мені не подобається, бо у неї надто вільна поведінка», «кохана, не фарбуй губи червоною помадою, бо мені подобається твоя природня краса», «навіщо тобі ходити у спортзал щодня. Ти б мені подобалася і на 10 кілограм товстіша»… Так чоловіки намагаються витіснити з життя жінки її власний простір і зробити все, щоб змусити її завжди бути вдома, на кухні, зробити її «домашньою»… але ж така жінка їм згодом стане нецікавою і вони подадуться завойовувати інших. Тому, цей власний простір – тих 50%, неодмінно мають залишатися у кожної жінки», - розповідає сексолог-терапевт.

null
 Фото авторки

 

null
 Фото авторки

 

null
 Фото авторки

 

null
 Фото авторки

 

null
 Фото авторки

Також Наталія Ішкова порадила учасницям майстер-класу  дотримуватися «правил семи доторкань»; не шкодувати для чоловіків похвали та обіймів; говорити чоловікові про те, чого вона хоче, адже він сам не здогадається; бути доступною для свого чоловіка, але недоступною для інших; і важливо поєднувати у собі, так званий, «гарем жінки»: бути для коханого мамою, дочкою, партнером, музою, любов’ю і подругою.

 Наталія Ішкова наголошує, що у стосунках потрібно бути відкритою, це запорука успіху у відносинах між чоловіком і жінкою.

Організувала вечір-майстер клас Ольга Навроцька. Вона розповідає, таке спілкування важливе для жінок, адже кожна з них має чимало питань, на які іноді сама не може знайти відповіді, а поспілкувавшись з досвідченими у саморозвитку та відносинах  людьми, можна знайти вихід з тої чи іншої ситуації.

«Ми раді, що чимало тернополянок прийшли на майстер-клас «Чого хоче жінка». Було багато цікавих запитань до наших спікерів і це означає, що теми, які обговорювали – актуальні та важливі для наших леді. Нам вдалося зробити те, що ми і хотіли – влаштувати вечір відкритого спілкування, цінних порад, позитивних емоцій. Сподіваюся, що  кожна жінка, яка взяла участь у майстер-класі, почерпнула для себе досвід інших, зробила певні висновки і прийняла рішення як змінювати чи вдосконалювати своє життя», - каже Ольга Навроцька.

Під час зустрічі відбулося дефіле моделей у нижній білизні від «Ajour». Також за допомогою жеребкування провели розіграш цінних подарунків для учасниць майстер-класу.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews