Зарічненські рятувальники ліквідували пожежу

12.09.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Одинадцятого вересня до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: с.Морочно по вул.Центральна Зарічненського району.

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Зарічне.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла у одній із кімнат житлового будинку розміром 6х4 м. (дерев’яний,   критий шифером по дерев’яній обрешітці). Вогнеборці відразу подали на ліквідацію вогнегасячі засоби. Загорання було швидко ліквідовано. Ще до приїзду пожежно-рятувального відділення місцевим жителем Миколою Пишко 1961року народження було винесено на свіже повітря власницю будинку 1959 року народження та передано працівникам швидкої медичної допомоги. Власницю було госпіталізовано в хірургічне відділення КЗ «Зарічненська ЦРЛ» з опіками І-ІІ ступеня верхніх кінцівок.

Внаслідок пожежі вогнем знищено матрац та одіяло та пошкоджено ліжко у кімнаті житлового будинку.

До ліквідації пожежі було залучено одну одиницю техніки ДСНС та 4 рятувальника.

Наразі причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини