Екс-голова Тернополя став новим заступником Міністра

12.09.2019 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Колишнього міського голову Тернополя В'ячеслава Негоду призначили заступником Міністра розвитку громад та територій. Рішення про його призначення, 11 вересня, ухвалив Уряд. Про це повідомляється на сайті «decentralization».

В'ячеслав Негода буде працювати над втіленням реформи про місцеве самоврядування. Як зазначає раніше Міністр Альона Бабак, що тернопільський політик має чималий досвід роботи у цій серій. Також, він брав активну участь власне у підготовці законодавчої основи реформування місцевого самоврядування та децентралізації.

Довідка. В'ячеслав Негода у свій час був міським головою Тернополя, був серед ініціаторів створення Асоціації міст України, а у 2008-2010 роках був заступником Міністра регіонального розвитку та будівництва України. З 2014 р. і донині є Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

До слова, на порядку денному залишається завершення реформи децентралізації завершення. Тому, Президент доручив Уряду та Верховній Раді України завершити реформу місцевого самоврядування та територіальної організації влади.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews