За вбивство матері 38-річній львів’янці загрожує позбавлення волі строком до 15 років

У Львові заарештували підозрювану у вбивстві матері.

13.09.2019 12:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У прокуратурі Львівської області повідомили в п’ятницю, 13 вересня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 Франківським відділом поліції оголошено підозру 38-річній львів’янці, яка вчинила злочин, передбачений частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Інцидент стався 16 серпня у квартирі на вулиці Куликівській у Львові», пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

«Донька завдала під час раптового сімейно-побутового конфлікту матері чотирьох ударів ножем у шию. Внаслідок гострої крововтрати потерпіла померла», – поінформували також у прокуратурі.

«Підозрюваній обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Вчинення злочину стосовно особи, з якою винний (винна) перебуває (перебував, -ла) у сімейних або близьких стосунках, згідно положень Кримінального кодексу України, є обставиною, яка обтяжує покарання. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років», – повідомили також у прокуратурі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів