Про легенди Клеваня розповіли учням та студентам з Рівного (Фото)

14.09.2019 11:37   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Громадська організація «Літеко» організувала театралізоване дійство для учнів та студентів міста Рівне.

12 вересня семикласники та восьмикласники ЗОШ №8 і студенти НУВГП мали можливість відвідати театралізовану екскурсію «Легенди Клеваня», яка відбувалась на двох популярних туристичних об'єктах - серед руїн Клеванського замку та у Тунелі Кохання. Ведучими під час екскурсії були учні та студенти театральної студії від громадської організації «Літеко», котрі й розповідали давні клеванські історії. Дійовими особами на руїнах замку були Янголи, Замуроване подружжя, Князь, Священник, Ключниці, та фея, що здійснює бажання, а у Тунелі свої романтичні легенди розповідали закохані.

Одними із завдань, які ставить перед собою громадська організація «Літеко» – збільшення мотивації громадян до вивчення історично-культурної та природної спадщини регіону та країни та сприяння всебічному розвитку молоді, зокрема привернути увагу до літератури, генерувати творчу та креативну діяльність.

Звичайно, усім учням та студентам також дуже сподобався готельно-ресторанний комплекс «Тунель кохання  Tunnel of love», зокрема у скляній підлозі рейки із позолотою, що підходять до стіни із намальованим осіннім тунелем кохання.

По завершенню діти та молодь мали можливість описати свої враження від екскурсії, заповнивши анкету-опитувальник, котрий розробила студентка спеціальності «Туризм» Семенюк Діана.

Розробкою театралізованої екскурсії займались голова ГО «Літеко» Стасюк Людмила та старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Яковишина Маргарита.

Це вже не перша така екскурсія. Нагадаємо, що у червні цього року ГО «Літеко» розпочала цикл театралізованих екскурсій англійською та українською мовами. Місця проведення екскурсій - популярні туристичні атракції, об'єкти історико-культурної та природної спадщини Рівненщини. Зокрема, на день міста цього року відбулась театралізована екскурсія у парку імені Т. Г. Шевченка, приурочена до нагородження літературного конкурсу «Фантастичне Рівне».

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews