На Тернопільщині новий очільник податкової служби

14.09.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі Фіскальну службу розділили на митну та податкові. Такі дії були зроблені відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України.

Уже з 23 серпня в Тернопільській області почали працювати дві інституції: митна та податкова служба. Виконувати обов’язки начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області покладено на Валерія Лісницького, який раніше був начальником управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС.

Наразі, новоутворене відомство буде контролювати здійснення державної податкової політики, політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань.

До слова, відтепер в Інтернеті Державна податкова служба України знаходиться за шляхом www.tax.gov.ua/. Відповідно адреса вебсайту Головного управління ДПС у Тернопільській області – tr.tax.gov.ua/.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews