Тернопільщину відвідав Посол Ісламської Республіки Пакистан

14.09.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 У Тернополі провели дипломатичну зустріч з Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні Західом Мубашіром Шейхом. Разом із заступником голови Тернопільської облдержадміністрації Ігорем Вонсом вони обговорили подальшу співпрацю у сфері освіти та торгівлі.

Як зазначають в ОДА, вони уже давно активно співпрацюють з Пакистаном. Так, станом на липень, обсяг прямих пакистанських інвестицій, внесених в економіку регіону, становив 1,8 тис. дол.

«Високий рівень взаєморозуміння між Україною та Пакистаном в політико-дипломатичному напрямку, а також розвиток військово-технічного співробітництва, торговельно-економічна співпраця дає можливість створювати сприятливі умови для активізації відносин між Пакистаном і Тернопільською областю. Наш регіон – аграрний і демонструє хорошу динаміку вирощування зернових та олійних культур. Також для нас є важливою співпраця у напрямку реалізації виробів з деревини», — зазначає заступник голови Ігор Вонс.

До слова, також хочуть ініціювати обмін студентами та спростити процедуру отримання української візи для тих пакистанців, які виявили бажання навчатися в українських вишах.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews