«Розбили голову та обікрали»: у Тернополі троє ліберійців напали на студента-іноземця

14.09.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі троє ліберійців побили африканця. Розпилили в очі газовий балончик, розбили голову та обікрали — цим закінчились дружні посиденьки студенті-іноземців одного із місцевих вишів.

Як повідомляє поліція, студент Сьєрра-Леоне, біля під'їзду орендованої квартири, зустрів свого знайомого. Разом із ним було ще двоє людей. Вони напросилися до нього в гості, але тільки компанія студентів-іноземці переступила поріг орендованої квартири, то розпочалася бійка. Троє ліберійців почали бити орендаря квартири, а потім обшукали квартиру. Ліберійці забрали сім тисяч гривень, особисті документи, телефон та іншу побутову техніку.

«Оперативники карного розшуку затримали іноземців менш як за добу. У них вилучили частину викраденого майна», — зазначає керівник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрій Барабан.

До слова, сам потерпілий звернувся за меддопомогою до лікарні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews