У Греції заарештували шахрайку з Тернопільщини

14.09.2019 18:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль наживо!

У Греції заарештували тернополянку Галину Ружицьку разом із її чоловіком. Подружжя подозрюють у шахрайстві, пов’язаним з туристичним бізнесом.

В поліцію на них поскаржилось понад три десятки клієнтів, яких подружжя обдурило на суму понад 36 тис. євро. Подружжя тримали у Афінах тур-агентство та систематично обманювало людей і, отримавши від них гроші за подорожі, в останній момент  скасовувало тури.

Як повідомляє “20 хвилин“, наразі відкрито кримінальне провадження, видано ордер на арешт. Пару заарештували працівники відділу безпеки поліції.

— Щоб залучити клієнтів, вони рекламувалися через Інтернет, пропонуючи екскурсії та поїздки як в середині країни, так і за кордон за надзвичайно доступними цінами. Після того, як клієнти зв’язувались з ними, подружжя переконувало їх платити передоплату у розмірі 60 – 4700 євро. Та, аби бути переконливими, виписували їм квитанції від реально існуючої турфірми, а також квитанції чи посадковий талон, чи ваучер для подорожей. Зрештою, за кілька днів потому скасовували подорож під різними приводами, – повідомляє поліція. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль наживо!