«Безпечне місто»: у Почаєві встановили відеоспостереження

14.09.2019 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Оновлені навчальні заклади, закупівля спецтехніки та реконструкція очисних споруд — усе це, за короткий термін, змогли реалізувати у Почаївській об’єднаній територіальній громаді. Але оскільки до Почаєва приїжджають багато туристів, то найперше проблему, яку вирішили в Почаївські ОТГ, — це безпека людей. Для цього реалізували програму «Безпечне місто».

Для реалізації програми витратили 155 тис. грн. На ці кошти в місті було встановлено 8 камер, які фіксують усі від’їзді та виїзні шляхи до міста. Також, забезпечили цілодобове відео спостереження, щоб зменшити кількість правопорушення.

«Раніше, в центрі міста, часто траплялися правопорушення. Із встановленням камер люди почали задумуватися чи потрібно їм це робити. Адже люди бояться, що їх зафіксує камера, а потім про їхні дії дізнаються ще хтось», - зазначає міський голова Василь Бойко.

До слова, допоки доступ до записів відеокамер мають працівники поліції та деякі працівники міської ради. З часом, планують зробити пряму трансляцію з камер в інтернеті.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews