Ножем у голову: на Львівщині судитимуть вбивцю

15.09.2019 11:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Гал-інфо

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, обвинувальний акт щодо 46-річного мешканця Дрогобицького району скерований на розгляд суду. Йому загрожує покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі, пише - Гал-інфо.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

 

Як встановили працівники Дрогобицького відділу поліції під час досудового розслідування, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) КК України, 26 червня близько 1.30 в одному з сіл Дрогобицького району неподалік автобусної зупинки між обвинувачуваним та іншим мешканцем села виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілому удару ножем в область голови. Пораненого було госпіталізовано, проте наступного дня він помер у лікарні від отриманих травм.

Обвинувальний акт щодо зловмисника - 46-річного мешканця Дрогобицького району, скерований на розгляд суду. Йому загрожує покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо