У Львові жінка намагалась скоїти самогубство у церкві

16.09.2019 10:48   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

У неділю, 15 вересня, о 14 годині 40 хвилин патрульним на службовий планшет прийшло завдання, що на вулиці Любінській в церкві особа жіночої статі намагається вчинити самогубство шляхом порізу вен ножем на руці.

Читайте також

Страшний випадок: на Львівщині військовий застрелився просто під час служби
На Львівщині військовослужбовець покінчив життя самогубством
Молода співачка з Львівщини наклала на себе руки

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, неподалік був екіпаж патрульних 3 батальйону в складі лейтенанта Олександра Паса та сержанта Андрія Мищука, вони першими прибули на місце події і вибили кухонний ніж з рук дівчини, пише - WestNews.info.

Вона продовжувала спроби самогубства намагавшись розбити голову. У цей момент приїхали командир 3 батальйону Юрій Качмар та його напарник Ігор Городецький. Разом поліцейські унеможливили подальше травмування 21-річної молодої жінки.

Вона періодично втрачала свідомість, а коли приходила до тями, то знову намагалася всіляко собі зашкодити. До приїзду медиків патрульні тримали її і намагалися налагодити словесний контакт до приїзду медиків, які вколовши їй заспокійливе госпіталізували до лікарні.

Ймовірною причиною спроби самогубства є сімейні обставини в яких вже розбиратимуться слідчі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info