17-річний тернополянин створює унікальні композиції для відомих оркестрів та фільмів

16.09.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Юний тернопільський композитор Дмитро Кирилів пише унікальні твори, які виконують оркестри на великих сценах.

Хлопцем пишаються одногрупники і викладацький склад Тернопільського музичного коледжу. А сам Дмитро скромно каже, годинами займається додатково, щоб був результат, повідомляють Т1 Новини.

Музика, яка стала саундтреком до італійського кінофільму. 17-річний тернопільський композитор Дмитро Кирилів створює оркестрові композиції, які вражають західну публіку. Сам хлопець з 5 років грає на кларнеті. А в 11 написав свій перший твір.

“Перший більш-менш вдалий твір був написаний в 11 років. Мені допомагала його писати Ольга Степанівна. Ми разом написали твір для кларнета з фортепіано. Це була “Тарантела”, – пригадує композитор, студент Тернопільський музичний коледж імені Соломії Крушельницької Дмитро Кирилів.

Хлопець є переможцем десятків всеукраїнських та міжнародних конкурсів. А нещодавно, один з його творів, використали у документальній стрічці. Каже, аби досягнути таких високих результатів наполегливо працює щодня.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини